featured-image
beeld: Issue Wrestling Coolstof
featured-image
beeld: Issue Wrestling Coolstof

VR 8 DECEMBER: STRAATPERFORMANCE, ISSUE WRESTLING (COOLSTOF)

Als onderdeel van Coolstof present WORM op 8 December Issues Wrestling – een publiek event waarbij er wordt geworsteld met maatschappelijke problemen. Issue Wrestling gaat op een speelse manier maatschappelijke kwesties aan. Hiermee wordt een alternatief podium ontwikkeld voor maatschappelijk debat. Dit debat heeft vaak een grimmig karakter en tegenstellingen worden vooral bevestigd zonder dat partijen elkaar lijken te naderen. Taylor, de buurtbewoners en WORM willen onderzoeken of een speels schouwspel zoals een show worstelwedstrijd, met herkenbare problemen uit de buurt, aan een soort opluchting kan bijdragen en kan dienen als referentiepunt voor vervolggesprekken. Issue Wrestling wordt mede mogelijk gemaakt met financiële bijdragen van het CBK, Gemeente Rotterdam, Kunstblock en WORM en de inzet van buurtbewoners en ondernemers uit Cool/Kunstkwartier.

Issue Wrestling (by Natasha Taylor), vr 8 dec, 18.00 t/m 20.30 uur, gratis tijdens de Kunstavond (18.00 t/m 21.00 uur), WORM en op de Witte de Withstraat, website Coolstof