featured-image
beschrijving ontbreekt
featured-image

De wekelijkse Kunstavond nu ook in Charlois, Rotterdam.

Vanaf vrijdag 11 mei zal de Kunstavond ook neerstrijken in de wijk Charlois, Rotterdam. Walgenbach Art & Books, Rib, Shimmer, Peach, CASE, Hommes Gallery en Koffie & Ambacht zullen hun deuren dan ook gratis tussen 18:00 en 21:00 uur openen.

De samenwerking tussen de vijf instellingen in het Witte de Withkwartier en de instellingen in Charlois is ontstaan uit de ambitie om de waargenomen afstand tussen deze twee verschillende delen van de stad te verwijderen, op basis van hun gemeenschappelijke interesse in kunst en haar rol in de stad Rotterdam en daarbuiten. Kunst en cultuur zijn bij uitstek geschikt om nieuwe verbanden te leggen (zowel binnen de straat als op stedelijk, nationaal en internationaal niveau) en verschillende doelgroepen aan te spreken. Het versterken en opzetten van duurzame relaties (met instellingen, ondernemers, bewoners en bezoekers), door middel van kunst en cultuur zijn de voornaamste taken van Kunstblock. De samenwerking met de instellingen in Charlois ondersteunen deze ambities.

De Kunstavond in Charlois gaat van start op vrijdag 11 mei 2018 vanaf 18:00 uur een duurt tot 21:00 uur. Voor alle informatie met betrekking tot programma en locaties kunt u terecht op www.dekunstavond.nl.