featured-image
beschrijving ontbreekt
featured-image

Kunstavond XL

Deze vrijdag zijn we 2 uur langer gratis open tijdens de XL-editie! Bezoek MAMA, Witte de With Center for Contemporary Art, WORM Rotterdam, TENT Rotterdam, V2_ en Theater Babel Rotterdam tussen 18:00 en 23:00 uur gratis!
Laat je verrassen om 19:00 uur door de performance van kunstenaar Jan Adriaansen tijdens de laatste 3×3: Jan Adriaans – Swarming Chants III. Bezoek MAMA om 20:00 uur voor de Performative reading: Slow Reading Club en ontspan zodat je om 21:00 uur kan genieten van jazz tijdens de Session #9: North Sea Round Town bij Witte de With. Bij Theater Babel Rotterdam luister je tot 23:00 uur naar een Jazz DJ. Om uiteindelijke bij WORM Rotterdam om 22:00 uur je modegevoel te testen tijdens de WDKA graduation Fashion Show. Tussendoor zijn alle tentoonstellingen natuurlijk gratis te bezoeken en kun je om 19:00 uur meelopen met een gratis Kunstavond tour of om 19:30 met de Friday Night Art Walk – Kunstavond XL.
Wie zien we vanavond?