fbpx
featured-image
beeld: Jeroen Lavèn
featured-image
beeld: Jeroen Lavèn

Het is zover! We mogen weer open voor publiek.

De Kunstavond gaat vanavond officieel weer van start van 18 tot 20 uur. Kom langs en ervaar wat Rotterdam te bieden heeft op het gebied van Hedendaagse Kunst! Reserveren is uiteraard verplicht, kijk daarvoor bij de afzonderlijke programma onderdelen of klik op de volgende links: Kunstinstituut Melly / TENTV2_.

We starten meteen ook met de gratis Kunstavond Tour waarin een van onze tourguides je binnen een uur rondleidt door het kunstkwartier en langs alle instellingen. Aanmelden is niet nodig, maar zorg wel dat je om 19 uur op Witte de Withstraat 50 staat :).

Vanavond is het ook weer tijd voor de Kunstavond Radio. Tune in om 21 uur voor aflevering 7! De hosts van vanavond zijn WORM & CBK Rotterdam. Luister live via Radio WORM en onze website.

Volg MAMA, TENT, CBK Rotterdam, V2_, Kunstinstituut Melly, WORM en Theater Babel via social media voor dagelijkse updates!