fbpx
featured-image
beeld: Kaartje door Bureau Grotesk

Kwartier

Ontdek op vrijdagavond het Witte de Withkwartier, het kunstkwartier van Rotterdam! Bezoek de gratis Kunstavond op eigen gelegenheid of neem deel aan de Kunstblock Tour waarbij een gids je in een high speed tour van een uur meeneemt langs de kunstinstellingen in het Witte de Withkwartier: MAMA, TENT, Kunstinstituut MellyV2_ en WORM.

Tijdens de Kunstblock Tour ontdek je de veelzijdigheid van het Rotterdamse kunstkwartier: binnen in de instellingen en buiten op straat, van beeldende kunst tot muziek, van fotografie tot film, van lezingen tot performances en meer… Je hebt de hele avond van 18.00 tot 21.00 uur de tijd. Tip: bij de Wunderbar heb je voor 5 euro een een heerlijke daghap! En vaak is er in WORM of in de Performance Bar een gratis after concert of feestje.

De Kunstavond is elke vrijdag geopend, van 18.00-21.00 uur. De Kunstblock Tour vindt plaats tussen 19.00-20.00 uur, beiden zijn gratis en reserveren is niet nodig. Startpunt voor de tour: balie TENT, Witte de Withstraat 50. Schuin aan de overkant van de straat bevindt zich voor de daghap of het feestje de Wunderbar en de Performance Bar, aan de Boomgaardsstraat 71/69. Goed om te weten is dat alle kunstinstellingen slechts op 1 minuut lopen van elkaar liggen!