fbpx
featured-image
beschrijving ontbreekt
featured-image

This Naked Incident

2-6 februari – raamexpositie: Met veel trots presenteert MAMA de publicatie This Naked Incident, een visuele en tekstuele verkenning van Alexander van der Heide & Sander Coers naar de plaats die ‘mannelijkheid’ heeft in het leven van jonge mensen nu. Alexander en Sander spraken met en fotografeerden vijf leeftijdsgenoten; allen als man aangewezen bij geboorte, maar met even zo uiteenlopende ervaringen met mannelijkheid als de manier waarop zij kiezen dit uit te drukken. Want wat is mannelijkheid?

4 februari, 19:00 uur – boekpresentatie bij Mixed Business @ Radio Worm, met special guest Raoul de Jong

Op vrijdag 4 februari om 19:00 uur wordt het eerste exemplaar van This Naked Incident overhandigd aan Raoul de Jong tijdens de uitzending van Mixed Business op Radio Worm. Raoul zal zijn aanstaande column voor het NRC Magazine voordragen, waarin hij ook aftast hoe je je als man of jongen mag uiten.

Verder spreken Alexander en Sander met Florian Cramer over de totstandkoming van het boek en schuift Isaï Reiziger aan om met Nathalie Hartjes terug te blikken op zijn deelname aan het project. Lees hier meer.

Klik hier om het boek te kopen.